У нашому сьогоднішньому матеріалі ми б хотіли поговорити з Вами про те, як важливо вірно вибрати юридичну допомогу, знайти таких фахівців, які точно Вам допоможуть, а не виявляться шахраями. Основний нюанс — люди, у яких є проблеми, особливо вразливі. У пошуках рішення, як же далі бути, вони набагато легше можуть стати жертвами нечесних і/або недосвідчених юристів.

 

Боржники — група ризику.

Справа в тому, що коли у людини є борги, вона звичайно ж, нервує і хоче вирішити питання з ними скоріше, позбутися від них. І тоді в пошуку рішення можуть бути спонтанні реакції, коли не вчитуючись в умови, людина може знайти юридичну допомогу не зовсім компетентну. Або просто стати жертвою недобросовісного кредитора, який їй загрожує. Такий кредитор може нарахувати відсотки і пені “зі стелі”, і погрожуючи клієнту, домагатися від нього виплати всієї суми. Це стосується боржників, у яких кредити і в банках, і в МФО.

Тиск з боку кредитора, залякування, колекторські загрози в тому числі призводять позичальника до того, що він шукає оголошення про юридичну допомогу та консультування (в Інтернеті, через знайомих, по оголошеннях). І ось тут головне — як знайти рішення і тих юристів, які тобі точно допоможуть, а не обдурять?

 

Про юристів і кредити.

Такий ось заляканий позичальник може опинитися в ситуації, що, знайшовши фахівця по кредитах, він не заглиблюючись в деталі, підписує з ним договір на надання допомоги. А в результаті такий “фахівець” тільки отримує з нього плату за свої “послуги”, нічого не давши натомість. Часто такі псевдо юристи обіцяють позбавити боржника від кредитного договору зовсім, “вирішити всі проблеми і закрити договір”.

Запам’ятайте, за Вас ніхто не зможе “закрити кредитний договір”. Справжні юристи, які працюють за законом, допомагають Вам, розробляють алгоритм дій “під Вас” (виходячи з Вашої ситуації), пропонують законні методи вирішення питань з проблемними кредитами. Також допомагають з документами, їх оформленням, написанням заяв, скарг, подачею позовів до суду і пр. Тоді Ви прямуєте шляхом виходу, який запропонували юристи і швидше і ефективніше закриваєте проблемний борг. Але “за Вас” повністю це зробити неможливо.

 

Що потрібно, щоб вибрати грамотного юриста?

  • Для початку, важлива прозорість і законність. Всі умови, які вам пропонують — повинні бути детально описані. З компанією повинен бути укладений договір в подвійному екземплярі (по одному для кожної зі сторін), і тільки після того, як всі умови будуть обговорені І Вами прийнято рішення, що такі умови Вам підходять.
  • Оплата послуг юристів за договором може мати два варіанти. По-перше, це фіксований платіж (ціна послуги). По-друге, відсоток від закритих кредитів або стягнутої суми за кредитами. Всі нюанси оплати Вам необхідно обговорити також заздалегідь, перевірити це в договорі, і тільки потім підписувати його.
  • Індивідуальний підхід. Не варто звертатися до тих юристів, які діють “за шаблоном”. Якщо Вам пояснили все дуже поверхнево і узагальнено, і Ви відчуваєте, що в Вашу ситуацію вникати не будуть. А при цьому ще й кваплять і наполягають на оплаті, підписанні з ними договору та ін., то робити цього точно не варто! Ваша ситуація спочатку повинна бути проаналізована — кількість кредитів, де вони взяті, юристу знадобиться подивитися умови кредитних договорів, що нараховувалося і коли. Все це потрібно, щоб зрозуміти, які ж шляхи виходу Вам запропонувати. Тільки до таких юристів варто звернутися.
  • Консультування. Вам грамотні юристи завжди нададуть допомогу і підтримку, дадуть роз’яснення на питання, що цікавлять, а не тільки запропонують заплатити їм грошей за вирішення проблем.

 

До кого слід звернутися?

Якщо вам необхідна грамотна підтримка досвідчених юристів, то Вам — до нас!

В Юридичному центрі захисту боржників точно знають, як допомогти людині, яка має борги перед банками або МФО. Чому ми?

Тому що фахівці Юридичного центру захисту боржників дотримуються вищеописаних принципів.

  • Ми дотримуємося чинного законодавства, працюємо тільки в рамках Закону, а також стежимо за всіма змінами, новими постановами та ін.
  • Завжди йдемо на контакт з клієнтом від найпершої консультації до переможного фіналу. Підтримка від нас у Вас буде завжди. Ми не кидаємо свого клієнта, давши йому шаблони документів, а далі нехай він розбирається сам.
  • У нас великий спектр послуг, ось чому ми можемо знайти шлях вирішення питання для будь-якого громадянина України, який до нас звернувся за допомогою.
  • Перш ніж почати допомогу: розповімо умови, проаналізуємо Вашу ситуацію, запропонуємо варіанти. Вам залишиться уважно ознайомитися з умовами, підписати договір, і тоді отримати компетентну допомогу юриста.

Ми працюємо на результат! Для нас дуже важливо, що на виході отримує наш клієнт.

І це щось — вирішення всіх питань з кредитом, закриття невигідного кредитного договору, оплата боргів. Ви зможете зробити це, якщо отримаєте нашу грамотну юридичну допомогу і підтримку.

  • Ми завжди показуємо результати своєї роботи та відгуки клієнтів! Слідкуйте за нами в наших соцмережах, наприклад, на сторінці в Instagram. Ми відкриті до спілкування і знаємо, що для багатьох потенційних клієнтів важливо бачити те, що ми вже допомогли іншим!

У Вас є проблемний кредит, борги? Тиснуть кредитори або залякують колектори? Ваші права порушуються? Незрозуміло, звідки взявся такий борг по кредиту? Може бути, на Вас подали в суд? Все це можна вирішити! З нами вирішити ці питання — просто і на законних підставах!

Якщо самому складно розібратися в ситуації, Ви можете зателефонувати нам за номером (044) 334-81-90 або залишити заявку на сайті через форму зворотного зв’язку. Наш консультант допоможе Вам.

Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні!

Почніть з малого, пройдіть безкоштовну консультацію по телефону прямо зараз і ви дізнаєтеся як вирішити проблемні заборгованості!